Adventure Menu яловичина з червоною квасолею в соусі 206 г
Сублімована їжа. Обсяг порції: 600 ml. Час приготування: 10 хв. Вага: 206 г
- Бренд:
- Артикул:AM 304
- Модель:4853
- 0
Adventure Menu яловичина з червоною квасолею в соусі 206 г
Серія "сухий" їжі від Adventure Menu виготовлена по технології сублімація, що дозволяє практично повністю (до 95%) зберегти в продуктах поживні речовини, вітаміни, мікроелементи і навіть первісну форму, природний запах, смак і колір.
Яловичина з червоною квасолею в соусі
Кожен ковбой полюбить цю їжу! Класика з Техасу в самій змістовній формі. Без замінників, без рису, тільки 100% перець чилі кон карне з грубо подрібненої яловичини і великих червоних бобів в густому соусі з домашнього яловичого бульйону, цибулі і нарізаних помідорів. Ага!
Склад: стерилізована квасоля (25%) (червона квасоля (60%), вода, сіль, цукор), яловичий фарш (20%), нарізані помідори (15%) (томати, томатне пюре, лимонна кислота), яловичий бульйон (15%) , цибуля, перець, стерилізована кукурудза (Кукурудза, вода, сіль), масло каноли, перець чилі, часник, кмин, солодкий перець.
Енергетична цінність: 122 Ккал на 100 г
Вага: 206 г
Сублімація - абсолютно новий напрямок в нашому харчуванні. Їжа 21-го століття. Сублімація-єдина ощадна технологія, яка не тільки зберігає, але і конвертує все те корисне, що існує в натуральному споконвічному продукті. Сублімаційна сушка продуктів-це видалення вологи з свіжозаморожених продуктів в умовах вакууму.В даний час цей метод сушіння продуктів є найбільш досконалим, але в той же час і найбільш дорогим.
Способом сублімаційної сушки відмінно консервуються фрукти, овочі, молочні вироби, м'ясо, риба, супи і каші, гриби, приправи.
Технологія сублімації включає в себе два основних етапи: заморожування і сушку. Під час вакуумно-сублімаційного сушіння з продукту видаляється волога шляхом випаровування льоду. При замочуванні у воді сублімовані продукти швидко повертаються до первісної форми.
Ще не було питань.