James Cook

James Cook гороховий суп з м'ясом

80 грн

Похідна їжа"гороховий суп з м'ясом". Обсяг порції: 320 ml. Час приготування: 10 хв. Вага: 50 г

James Cook гороховий суп з м'ясом

Гороховий суп з м'ясом приготований зі збереженням традиційної рецептури. Ситний, ароматний і дуже смачний. Для приготування використовуються тільки натуральні компоненти. Ніяких підсилювачів смаку, або барвників. Блюдо виготовлено шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак його максимально близький до того, що ви готуєте вдома.

Спосіб приготування: пересипати вміст пакету в посуд, залити блюдо 300 -350 мл окропу, перемішати, і почекати протягом 7 - 8 хвилин. (По можливості, накрийте посуд кришкою, так блюдо краще і швидше запариться.) Або запарювати в самому пакеті.

Склад: горох 52%, м'ясо яловичини 12%, картопляні пластівці 11%, цибуля ріпчаста 10%, морква 8%, томатна паста 2%, часник, лавровий лист, петрушка, перець чорний мелений 3%, сіль кухонна 1.5%

Харчова цінність: на 100 г сухого продукту - білки 21 г, Жири 5.4 г, Вуглеводи 48.4 г, порції-білки 10.5 г, Жири 2.7 г, Вуглеводи 24.2 г

Енергетична цінність порції: на 100 г сухого продукту-526 ккал / 2203 кДж, порції - 263 ккал / 1101 кДж

Вага сухого блюда: 50 г

Готового: 320 г

Ще не було питань.