James Cook Турецький суп Мерджімек
Похідна їжа"Турецький суп Мерджімек". Обсяг порції: 310 ml. Час приготування: 10 хв. Вага: 55 г
- Бренд:
- Артикул:JCS190032
- Модель:5450
- 3
James Cook Турецький суп Мерджімек
Смачна національна кухня-одна з причин відвідати Туреччину. Натхненні власними подорожами, ми хочемо поділитися з вами одним з щоденних страв турків-сочевичним супом мерджімек чорбаси.
Сочевиця (англійською lentil) - рослина сімейства бобових. У харчуванні використовуються її насіння, що характеризуються високим вмістом білка. Сочевиця є одним з перших окультурених рослин. Під час археологічних розкопок на Близькому Сході були знайдені її насіння віком до 8000 років. Є найбільш популярною в Туреччині і в країнах Близького Сходу.
Турецький суп Мерджімек має консистенцію крем-супу. У страві відчуваються легкі м'ятні нотки, а для завершення смаку ми додали кілька часточок лимона. Якщо ви шукали для себе нових смаків-мерджімек саме те, що вам потрібно.
Спосіб приготування: залити блюдо 300-350 мл окропу, перемішати, і почекати протягом 8 хвилин.
Склад (сухої суміші): сочевиця Червона 72%, картопляні пластівці 9%, томатна паста 8%, цибуля 6%, паприка, м'ята, лимон 3%, сіль кухонна 1.5%
Харчова (поживна) цінність: на 100 г - білки 9.1 г, Жири 0.2 г, Вуглеводи 25.7 г, порції-білки 5 г, Жири 0,1 г, Вуглеводи 14.2 г
Енергетична цінність (калорійність): на 100 г - 308 ккал / 1290 Кдж, порції - 170 ккал / 712 Кдж
Вага сухого блюда: 55 г
Готового: 310 г
Ще не було питань.